Teenused

Fassaadi soojustus

Fassaaditööd on ühed olulisemad osad välitöödest, sest just fassaaditööd kujundavad maja välisilme ning me tahame, et Teie maja välisilme oleks täiuslik.
Fassaadi soojustamise investeerinud raha saab klient tagasi aastate jooksul väiksemate küttekulude arvelt.

Fassaadi krohvimine – renoveerimine

Fassaadide krohvimine parandab hoone soojusisolatsiooni ning tagab ühtlasi ka tõhusa kaitse vee sissetungimise vastu ja annab fassaadile esteetilise meeldiva välimuse.

Terrassi ehitus

Terrass on ideaalne koht, kus hommikusöögiga oma päeva alustada või päev positiivselt õhtusse saata nt pere või sõpradega grillides. Terrasside ehitamine kvaliteetse puidu ja korraliku eelplaaniga tagab pika eluea terrassile.

Siseviimistlus

Meie pakutavate teenuste hulka kuuluvad ka erinevad sisetööd. Kvaliteetne siseviimistlus on oluline, et tagada ruumides mugavus ja heaolu tunne. Seetõttu peame head kommunikatsiooni klientidega väga oluliseks – meie peamine eesmärk on tagada klientide rahulolu läbi kvaliteetse tulemuse ning pakkuda meeldivat kogemust kogu protsessi vältel.

Fassaadi ekspertiis

Kui te pole kindel, mis seisukorras teie fassaad on, ja kas see vajab remonti või mitte, aitame teil hinnata teie fassaadi seisukorda ja teha vajalikud arvutused.

Leiame alati parima lahenduse!